VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

Het is zeker mogelijk om eerst kennis te komen maken. Er zijn bij ons twee mogelijkheden om kennis met ons te maken.

Je komt maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de trainers van NLP Intensief of onze studiecoördinator.
Een andere mogelijkheid is om je in te schrijven voor onze NLP Xperience. Een kennismakingsworkshop waarin je kennis kunt maken met NLP, de NLP Intensief en haar trainers. In 1 dag nemen we je mee in de basisprincipes van NLP en leer je hoe communicatie werkt en welke impact dat op jouw heeft. Een mooie gelegenheid om de trainers aan het werk te zien. Kijk voor het programma en de date op onze speciale pagina.

NLP geeft je het “gereedschap” om de ingesleten patronen weer helder en duidelijk te krijgen en juist dat inzicht is vaak al voldoende om groots te veranderen. Je ontwikkelt als het ware automatisch door je bewust te worden van wat onbewust was.

Natuurlijk geeft NLP je ook het “gereedschap” om anderen deze inzichten te geven en een betere leider, betere coach of betere ondernemer te worden. Wel zo prettig.

Wil je nog eens 20 redenen lezen waarom je NLP zou willen overwegen, kijk dan op “20 redenen om NLP te leren”.

De lessen zijn een combinatie van theorie en praktijk. De trainer zal in de meeste gevallen de theorie uitleggen en een demonstratie geven. Daarna ga je aan de slag met wat je hebt geleerd en oefent met medecursisten en coaches.

Na heel wat beroepsverenigingen te hebben gezien en versleten, zijn we tot de conclusie gekomen dat de ABNLP (American Board of NLP) het beste bij ons past. Bij NLP Intensief gaat NLP over succesvoller worden als mens en hebben dan ook grote vraagtekens bij beroepsverenigingen die bepalen hoe je NLP als mens zou moeten toepassen.

Het certificaat geeft je toegang tot de meeste NLP Master Practitioners.

NLP Intensief onderscheidt zich doordat:

we graag eerlijk voorlichting geven. Geen uitspraken als “we zijn het beste instituut” of “we zijn het grootste instituut van Nederland”. Onze missie is: om mensen tips en gereedschap te geven om betere keuzes te kunnen maken, mentaal weerbaar te zijn bij tegenslag en effectiever te kunnen zijn als mens waardoor mensen succesvol kunnen worden en kunnen blijven. In welke rol dan ook!

Dat is voor ons belangrijk!

Onze trainers zijn hoog opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring als coach en trainer. Daarnaast komen onze trainers allemaal uit het bedrijfsleven. Dus geen trainers die net zijn begonnen, geen levenservaring hebben of NLP zelf niet toepassen. Onze trainers hebben persoonlijk opleidingen gevolgd bij de grondleggers van NLP en de oprichter van de NLP Intensief is de enige NLP & Hypnose Master trainer in Nederland.

Om de kennis die je leert tijdens onze opleidingen vast te houden organiseren we regelmatig NLP oefendagen en verzorgen we thema workshops over hoe je NLP nog meer kunt toepassen. Ook online valt er het nodige te doen. Webinars en regelmatige nieuwe onderwerpen in onze online omgeving zorgen ervoor dat je de kennis bij kunt houden en echt kunt integreren.

Daarnaast hebben we, als je éénmaal je NLP Practitioner hebt behaalt, een NLP Master Mind groep met wekelijks Facebook Live’s over allerlei onderwerpen waarbij je NLP kunt gebruiken. Het verrijkt je idee over wat er allemaal met NLP mogelijk is.

NLP Intensief vindt het belangrijk dat iedereen NLP leert en dat onze opleidingen ook mogelijk moeten zijn voor mensen die het even niet zo breed hebben en jongeren die aan het begin staan van hun carrière. Ben je jonger dan 23 jaar dan geldt er een speciaal tarief van €1200 voor onze NLP Practitioner. Per Practitioner hebben we 2 plekken beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

INSCHRIJVEN

Je kunt via het inschrijfformulier kiezen uit drie opties. Betaling ineens met 5% korting (factuur wordt binnen 2 dagen betaald) , betaling in 3 termijnen of betaling in 5 termijnen. We rekenen hiervoor een kleine opslag van 5% per termijn. Dit zijn ongeveer de kosten die de bank ons in rekening brengt.

Betaalt je werkgever, vermeld dat op het inschrijfformulier in het daarvoor bestemde vakje.

Wil je andere mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact op.

Je kunt via het inschrijfformulier kiezen uit drie opties. Betaling ineens met 5% korting (factuur wordt binnen 2 dagen betaald) , betaling in 3 termijnen of betaling in 5 termijnen. We rekenen hiervoor een kleine opslag van 5% per termijn. Dit zijn ongeveer de kosten die de bank ons in rekening brengt.

Het komt zelden voor dat een training niet door gaat. Maar zeg nooit nooit. Er kan altijd iets gebeuren waardoor een training niet doorgaat of verplaatst moet worden. We laten dit minimaal 4 weken voorafgaand aan de training weten.

De grootte van de groepen varieert tussen de 20 en de 25. Dit lijkt groot maar het is eigenlijk te klein. NLP gaat over succesvoller worden als mens en daar horen effectieve communicatie vaardigheden bij. Hoe kun je dat beter oefenen met veel uniek, andere mensen dan jij? De trainingen worden begeleidt door ervaren NLP trainers en een aantal coaches.

TIJDENS DE OPLEIDING

Onze trainingen starten stipt om 9:30 en om rond 17:00 – 17:30 weer te eindigen.

De meeste van onze opleidingen vinden plaats in ons eigen Inspirationcenter in Utrecht. 5 minuten met de auto vanaf de afslag op de A12 en parkeren kan hier gratis. Ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is slechts 5 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal Station.

Tevens worden sommige trainingen gegeven in onze eigen locatie in Nieuw Vennep, vlak bij Schiphol en Amsterdam. Of in onze grote villa, het Inspirationcenter in Altea, Spanje.

Waar je opleiding gegeven zal worden staat altijd duidelijk bij de opleiding vermeld.

Je kunt deze in de meeste gevallen inhalen als het één dag of twee dagen betreft. In andere gevallen zal in gemeenschappelijk overleg gezocht worden naar een passende oplossing.

Jazeker! Bij succesvol afronden van de NLP Practitioner of NLP Master Practitioner krijg je een certificaat. Hiermee ben je officieel erkend als gecertificeerd NLP Practitioner of NLP Master Practitioner. De erkenning verkrijg je van de IA­NLP, de ABNLP en de NVNLP.

Na het volgen van de NLP Trainersopleiding krijg niet alleen een certificaat van de IA­NLP maar ook van de ABNLP. Hiermee kun je zelf studenten certificeren als NLP Practitioner of NLP Master Practitioner.

De opleiding NLP Master Coach geeft u een erkend certificaat van de ABNLP.

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze opleidingen en natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens iets fout. Gelukkig maar want zo kunnen we altijd blijven verbeteren. Mocht je nu onverhoopt toch een klacht hebben dan kun je deze indienen volgens de volgende procedure:

1. Stuur een email naar klantenservice@nlpacademie.nl waarin je jouw klacht duidelijk weergeeft.

2. Je krijgt vervolgens een bevestiging dat jouw klacht is binnengekomen. Onze klachtencommissie registreert jouw klacht vervolgens in het register “klachtenregistratie” en geeft binnen 2 weken een reactie op je klacht.

3. De klacht dient binnen 2 weken na ontvangst te zijn afgehandeld. De beslissing wordt je schriftelijk medegedeeld. Indien er langer voor nodig is om je klacht in behandeling te nemen wordt je hiervan op de hoogte gesteld (schriftelijk). Je krijgt tevens te horen waarom de klacht is uitgesteld en hoe lang het duurt voordat je nu een bericht krijgt.

4. Klacht en de afhandeling van de klacht worden één jaar bewaard. Een klacht zal altijd vertrouwelijk behandeld worden.

Dit is mogelijk. Wanneer je bij NLP intensief een NLP Practitioner of NLP Master Practitioner­opleiding hebt gevolgd krijg je levenslange garantie!

Het is dus altijd mogelijk om met een van de coaches naar een specifiek onderwerp te kijken, een afspraak te maken met een van de trainers of een opleidingsdag in een “lopende” groep te herhalen.

Jazeker!. Alle deelnemers aan onze NLP opleidingen hebben een levenslange garantie. Dat houdt in dat het altijd mogelijk om een specifiek onderwerp te herhalen. Maak gerust een afspraak via 085­3012007 of via onze klantenservice (klantenservice@nlpacademie.nl)

Ik wil graag inschrijven voor een vervolgopleiding. Hoe weet ik wanneer de volgende begint? Kijk gerust in onze agenda of bel met onze klantenservice via 085­3012007. Zij helpen je graag verder.

Jazeker! Bij succesvol afronden van de NLP Practitioner of NLP Master Practitioner krijg je een certificaat. Hiermee ben je officieel erkend als gecertificeerd NLP Practitioner of NLP Master Practitioner. De erkenning verkrijg je van de ABNLP.

Na het volgen van de NLP Trainersopleiding krijg je een certificaat van de ABNLP. Hiermee kun je zelf studenten certificeren als NLP Practitioner of NLP Master Practitioner.

“Schoenmaker, houd je bij je leest” We zijn gewoon geen cateraar. Dus zijn alle opleidingen zonder lunch.

Jazeker! Elke NLP opleiding of Hypnose opleiding wordt afgesloten met een schriftelijk examen en een praktijkexamen. In onze coachopleiding vragen we je om
reflectieverslagen in te leveren van sessies met proef­cliënten. Je krijgt dus geen certificaat door alleen maar aanwezig te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat examens bijdragen aan je kennis en vaardigheid.

Geen. Dat is een kort antwoord. Niets voor niets doen we intensieve opleidingen. Dagen missen gaat dan echt niet. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor je een dag moet missen. We gaan graag met je in gesprek om hier een passende oplossing voor te vinden.

De studiebelasting van bovenstaande trainingen is soms lastig uit te drukken in uren. Je leert in de trainingsdagen NLP en hoe je dit kunt toepassen. De wereld na de trainingsdagen zijn dan je speeltuin en hierin kun je oefenen wat je wilt. Handig is het om de manual voorafgaand aan de trainingsdag door te nemen. Hiervoor rekenen wij ongeveer twee uur per week. De minimale studiebelasting geeft ook aan hoe praktisch toepasbaar NLP is.